ZerrinKB Sonikiuc bu güne kadar istemedim ama sanırım 6 haziranda baktırmam gerekiyor bi terslik olduğu bariz belli
Bahar0101 ZerrinKB farklı bir doktor deneyin birde o kadar fark olmaz çünkü kahverengiye akıntı bendede oldu iğne yazmıştı doktor çok şükür geçti 🤲
mimar_anne Canım adet olmadan önce yumurtan geç olgunlaşıp çatlamış olabilir haliyle adet göreceğin zaman döllenme olmuş olabilir o yüzden adet olmamışsındır ve aslında haftan doğrudur o yüzden sakın kürtaj falan yapma biraz daha bekle bunlar olan şeyler
mhndshnm mimar_anne Ama adet olacağı zaman testi pozitif çıkmış ve keseyi görmüşler anladığım kadarıyla o zaman kese görünmezdi döllenme o zaman olmuş olsaydı
Vera09 ZerrinKB o tarihten bu zamana kesenin içinde bebek oluşması lazımdı kalp atışı da alınır normalde ama.. bilemedim yine de beklemekte fayda var 🙏🏻
ZerrinKB Vera09 1 hafta sonra 12 hafta doktora göre 7 hafta olacak sanırım artık netleşecek eşim her seferinde benimle kalp atışı duymak için geliyor çoğu doktor almıyor
svbarut ZerrinKB eğer ultrasonla bakıyorlarsa kalp atışını şimdi duymazlar. Alttan bakarsa o zaman duyarsınız. Keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız ama alttan baktırarak. Ayrıca niye hemen kürtaj düşünüyorsunuz dr daha bi sey dememiş ki dış gebelik falan mi dedi ki bunlari düşünüyorsunuz. Siz dr un söylediği tarihi baz alın o şekilde gebelikte ilerleyin
Ebru-EY ZerrinKB geç döllenme olmuştur muhtemelen. Bende adetime göre 10 haftalıktım. Ama öğrendiğimde 4 haftalık falandı. Bendede akıntılar oldu kahverengi. 9.haftaya kadar (akıntı kesilene kadar) ilaç kullandım. Sonra bir sıkıntı olmadı. Doktora mutlaka görün ama
ZerrinKB Ebru-EY Bende bu durum sadece bende mi acaba boş gebelik yada gelişmeyen bir bebek mi var diyordum ne ilaç kullandınız doktora sorayım?
Ebru-EY ZerrinKB doktor direkt progestan verecek zaten.herkese aynı ilacı veriyorlar. Canını sıkma dicemde insan sıkıyor anlıyorum. Ben 3 farklı doktora gittim. Hepsi kimyasal boş gebelik olabilir dedi. Ama şükür değilmiş. Geç döllenme olmuş sadece. Oluyor böyle şeyler ❤️
mhndshnm ZerrinKB Kese 4-5. Haftada görünüyor kuzum 6. Haftadan sonra da kalp atışı duyuluyor. Şu anda kanaman mı başladı?