Svlnrayvz Arkadaşlar ben doğumu hangi hastanede yapacağıma karar veremiyorum numune de Yeşim hanıma Haçkalıda Hanife hanıma gidiyorum sizce hangisinde doğum yapmalıyım?
Deniz2961 Svlnrayvz şuan numuniden yaziyrm sbh oldu dogumum Neslihan hanım yaptı çok memnun kaldım özellikle amlyti ekibi allh bin kez razı olsun hepsinden
maviiiayyy Svlnrayvz ktu egitim arastirmaya hic gittiniz mi ya da giden tanidiginiz var mi dogum yapan merak ediyorum da
Yesim619 Svlnrayvz numunede Yeşim hanım iyiymiş ama iki hafta oldu üçüncü haftaya girecem bir ay olacak nerdeyse kontrol olamıyorum sebebsiz yere randevum iptal oluyor Abdülkerim üçüncü ye gidiyorum ben
Zehra6152 Deniz2961 tek kişil odada kalıyorsun dimi cnm Allah saglıcakla evladını büyütmesi nasip eylesin
Elifkurt61 maviiiayyy ben gidiyorum ama daha doğum yapmadım doğum yapan arkadaşlarım var memnunlar hocasına gidiyorum bende sezeryan olacağım çok şükğr doktorumda içimi rahatlattı
maviiiayyy Elifkurt61 hangi doktoru tercih ettiniz ozel sebebi var mi? Ben oraya gidiyorum ama duz poliklinikte muayene oldum en son
Bebisozlem52 Bende hanife hanima gidiyorum sezeryan olacagim. Ama medikalde levent beye mi gitsem kararsizim. Yani sezeryan olacagm icin tedirginm biraz. Hanife hanimda dogum yapan varmi acaba
Elifkurt61 maviiiayyy tüp bebek olduğu için Gülseren hocaya gidiyorum. Normal polikliniklerde sürekli doktorlar değişiyor ben Tek kişiyle muhattap olmak istiyorum birde onlar sezeryan yaptırmıyor diye
Yesim619 Svlnrayvz valla o zaman grev varsa randevu vermesinler bu halimle dünyanın yolunu gidip geri dönüyor um onla rin sorumsuz luklarini ben çekemem