rabis1510 Kızlae 2 aydir adet olamiyordum doktora gittim alttan muane etti 4 cm kist var dedi tarlusal verdi. Kullandim bitti 11 gun bitiminin. 2 gundur kahve rengi yogunumsu akinti var. Adet olamadim. Basina gelen varmi
Fkurt rabis1510 gebelik öncesi kullanıyordum onu bitirdikten 3 4gun sonra kanaman geliyor öncesi lekelenme normal adetin bitincede 1 2gun lekelenme olur
Momy_eyyuptalha rabis1510 ben de adetim baya gecikti doktor verdi kunlandim lekelenme tarzında gördüm doktorum sakın kunlanma yasminden hariç dedi 1 ay tek kunlandim sonraki ay hamile olduğumu öğrendim biraz pahalı doktorum önemli olan sağlık diyince bende onu kunlandim kesinlikle öneriyorum dedi sadece bir ay tek kunlandim sonraki ay düzenli yumurtlama da gördüm genelde benim adetim düzensiz bide
rabis1510 Fkurt benim ilaci bitireli 11 gun oldu bir kere kirmizi leke gordum tam oldum dedim yok gene yok hic bisey
Fkurt rabis1510 o zaman tam etki etmemiştir doktoruna danış istersen çünkü en geç 5 güne geliyor aynı zamanda adet geciktirici olarakta kullanılıyor çünkü
rabis1510 Momy_eyyuptalha yani tarlusalda lrkelenme gibimi adet oldunuz . Yoksa hamilemi oldugunuzu ogrendinjz
Momy_eyyuptalha rabis1510 lekelenme oldu karnimda şişkinlik mide bulantısı yaptı bende 4 gün lekelenme tarzında gördüm sonra adetim başladı kist olmuştu doktor sonraki ay yasmin verdi kistlerim gitti çok şükür yani şöyle anlatayim Aralık’ta tarlusal kunlandim ocakta Yasmin başladım Şubat’ta bırakınca adet oldum ondan sonra kendim kafamda değerlendirme yaptım Şubat’ta hamile olduğumu öğrendim ikizlere 🙈rabbim sağlıkla sanada nasip etsin inşallah canım ❤️🙏🏻🤍🌼
rabis1510 Momy_eyyuptalha ay masallab rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim. ❤ son sorumda olucak sana lekelenmen nasildi canim
Momy_eyyuptalha rabis1510 çok özür dileyerek söylüyorum kahverengi ama ped kunlaniyordum baya oldugu için
Berksaziye66_bozkurt Bende kullandım o hapı hap bittikten 1 hafta adet olmaya başladım. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Ayrıyeten soğan suyu içtim kist kalmadı benimkide 3 cm dedi doktor
Bebegim_gulay Ben kullandım adet olmadım , hastaneye gittim alttan baktılar kist falan yok hamile de değilsin dediler araştıralım dediler oysaki 1 aylık hamileymisim , lütfen tek doktora bağlı kalmayın adet olmadiysaniz başka bir yere baktırın derim