Melike Canimyavyum İlk başlarda çok zor oluyor ama yürüdükçe alışıyorsun. Zor olsa da yürüdüm ben yürüyünce daha rahattım ve 4. Gün tamamen toparlanmıştım
Nebyaa Canimyavyum 3.4. Gun sonra normallesmeye basliyosun. 6. Gun ben temizlik bile yaptım. Ilk yurume ise gayet guzeldi bas donmesi vs olmadi dikis yeri hafif yaniyordu o kadar
Sssl Canimyavyum ilk kalkış anı baş dönmesi ve aşırı bir ağrı ile ağlaya ağlaya yurumustum:)şimdi üzerinden iki ay geçince gulumseyerek hatırlıyorum şükür ki…..:)
Gorkeminannesi Canimyavyum yurumekte bisey yok da kalkarken destek almak gerekiyo bi hafta esimin elinden tutunarak kalktim tabi tedbir amaçlı kendimi zorlamak istemediğimden. iki gun sonra camasir asan da var 😅
Melike Canimyavyum Hayır olmaz merak etmeyin. Ne kadar yürürseniz o kadar Çabuk toparlanırsınız zaten yürüdükçe insan daha iyi oluyor
3oglanannesi Canimyavyum tam tersi sürekli yürümen gerek yürüdükçe iyi hissedeceksin kendini biraz sabır la dene sadece daha çabuk iyileşirsin
mlssrn Zorlamamak lazım onu anladım ben ilk hamileliğimde kendim kalkarım kendim yürürüm triplerim ve eve gelince hemen normale dönmem dikişimin açılmasına sebep olmuştu 🥹 mutlaka eşinizden veya yanınızda kim varsa yardım isteyin herşey için 🥹😘
mhmmddgc Canimyavyum Hiç zorlanmadım hatta ağrımadı bile. Evdede Herşeyi tek başıma yaptım wxye falan tek girdim hep. Ama benim ağrı eşiğim çok yüksek ondan galiba
Gizem41 Canimyavyum hemşire gelip kaldırmıştı hastanede sonra eşimle annemle kimi bulduysam yürüdüm hiç yatmadım ya koltukta ya sandalyede oturdum hatta eşimle hastane kantinine gitmiştim iyi ki yatmamışım diyorum