NurSima2605 Gebeliğin ilk haftalarında vajinal ultrason yapılırmı??? Yapılıyorsa acıyormu korkuyorum 😑😏
Deletedmon72737 NurSima2605 ultrasyonda kese gorunmuyrsa yapılıyor hic olmadm ama alttan muayneye benziyo olsa gerek ama hic canm acmadi sende korkma kendine stres etme canım
Busenurrr NurSima2605 yapılır doktoruma çok güveniyorum iki gebeliğimde de de kalp atışı duyulana kadar alttan baktı kanamam olunca başka doktora denk gelince eğer alttan bakmazsa diğer gün doktoruma gidip alttan bakmadılar diyodum
RonyaArin NurSima2605 ben her hafta düzenli doktor a gdiorm ve altan muayine oluyorm canm acimiyor korkma
Minikcennetim NurSima2605 canım kendini sıkmazsan acımıyor yani oldu da sıktın diyelim çok çok aşırı bi acı olmuyor korkma
Busraah NurSima2605 Hiç korkulacak birşey yok asla acımıyor bende gözümde çok büyütmüştüm 2 kere muayene oldum daha net göründüğü için içim rahat etmişti
Vera09 Korkma canım hiç acı verici bişey değil kendini kasma yeter. Gerekli durumlarda alttan muayene ediliyor
Hil38 Doktorum 8. haftada bana da yapmıştı bi zararını görmedim. Acıma da olmadı jel sürüyo zaten ne olduğunu anlamıyosun bile ☺️