Aylns Rstasar peki teşekkür ederim benim doktorum ikili test yapmamı söyledi kan tahlilinden bahsetmedi sizce kan tahlilide yaptırılmalı mı?
Rstasar Aylns ikili testte zaten doktor kan tahlili yapiyor degerlerle ultrason olcumlerini karsilastirip degerlendiriyor yani dr karari ile
Tgcee sudamlasi ıkılı testı yaptrdım zamanı gectı dedı dr um ama ıyo gozukuyor dedı acba detaylı ultrasynda bellı oluyor mu hersey
sudamlasi Tgcee detaylı ultrason da fiziksel problemler tespit edilebiliyo, yarık damak, omurilik beyin böbrek iç organlarda problem varsa onlarda görülüyo, fazladan parmak varsa vs hep görülüyo bunlar
Haticemustafa Aylns devlet hastanelerini bilmiyorum cnm ama ozellerde ne zaman gidersen yatırabilirsin canm
Aylns Haticemustafa özel hastanelerin fiyatları çok pahalı kendi hastaneme sordum sadece ikili test için 480 tl bir fiyat verildi canım
Haticemustafa Aylns evet cnm haklisin hele son zamanlarda daha pahali oldu Ben 5 ay once 170 tl ye yaptrmistm su an 270 olmuş 😐
Cans50 Ben toplam 100 tl ye yaptırdım özel hastanede 4 lü testimde 150 civarı birşey geldi ki medikal park neden yüksek fiyat anlamadım.
Haticemustafa Aylns yani istege bagli bende onu yaptirdigim icin renkli doopler yaptirmadim istemedim🤗
Ruzgarr Aylns hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yer yok ne demek ya.yaptığı ense kalingi olcmek ve kan almak.kanida kendi almiyo zaten.hepsi bu.yani izMirde devlet hastanesinden 11.haftadan sonra normal muayne icin randevu alip gidiyorsunuz o arada da ikili testi yapıyorlar.sanki deveyi hendekten atlatiyorlar fiyatlara bak uçmus. yok yer yokmuş yok bilmem ne.bu insanlar sağlıktan bile koşullu mu yararlanacak.sağlık bile ticarete dökülmus durumda
Aylns Ruzgarr öyle vallah bizde yapmaktan vazgeçtik zaten anne karnındayken hiçbir müdahale edilemiyormuş, devlet hastanesine gittiğimizde 2 ay önceden randevu alınması gerekiyor böyle kolay ikili test yapılmıyor özel hastaneler hep böyle son zamanlar da gidilmesini söylüyorlar sırf özelde yaptırılmaya mecbur bırakmak içinmiş kendileri de yapmadılar 😖
Ruzgarr Aylns üniversite hastanelerinin internet sitesine gir randevu sistemi vardır.eger yoksada yarin telefonla arayip randevu alabilirsn.izmirde boyle orda nasil bilmiyorum ama baktin olmadı gidip alirsin randevu.yer yok diyeceklerini sanmiyorum mutlaka yaparlar