Merveyksl Bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı?Tavsiye eder misiniz? Piyasadaki diğer ürünlere göre fiyat açısından gayet uygun olduğu için soruyorum.Acaba kaliteli mi?
sudamlasi Merveyksl henüz bebeğime kullanmadım ama ıslak mendili çok güzel Bi paketini deneme amaçlı kendimiz kullandık
Aybukealtintas Merveyksl Bebek bezinin biraz agırlık yaptıgını duydum dolduğunda, ama ıslak mendili ülkemizdeki en saf ve katkısız ıslak mendili olarak gösteriliyor kullanıp memnun kalmayan görmedim henüz 🤗
Aliceindunyasi Merveyksl canım instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa var ve bebek ürünlerinin içeriklerini inceliyor ben ıslak mendil olarak uni baby alıcaktım ama baby me ile içerikleri aynıymış o yüzden baby me alıcam mesela
Elcnerdgn Islak mendili icin araştırma yapılmış bildiğimz çoğu markadan daha iyi ve katkısız olduğunu klinik ortamlarda test edilmiş görünce baya sasırmıştım sanırım ıslak mendile bu markadan devam edebilirim diğerleri suan da ateş pahası olmuş durumda
Kivito Islak mendili güzelde çok kullanışsız bence unibaby yenidoğana göre küçük daha fazla kullanmak gerektiyor bir kutu bitirdikten sonra unibaby devam ettim waterwipes de çok güzel ergonomik acısından