Ays_cskn Brcnkcsy66 coook her gunum kuruntuyla geciyor surekli tansiyon olcuyorum normal ciktigi halde en ufak bir agri ve uyusmada bile iyice paranayok olucam ilk gebeligimde tansiyonum vardi o yuzden tereddutluyum hep 21+0 olduk suan
Merviiss Brcnkcsy66 herseye aklına gelebilecek her şeyden kendime bi sorun yaratıyorum doktorum da çok rahatsız oldu bu durumdan çok pinpiriklisin vs diye ben kafayı yicem böyle giderse
Sinemnur55 38 haftalık olduk bugün az hareket etmesin hemen bişey mi oldu korkusu sariyo bı an önce sağ salim kucagimiza alsak da rahat bı nefes alsak artık 😅
[silindi] Brcnkcsy66 oo hem de nasıl her kötü senaryo aklımdan geçiyor kendimi zor sakinleştiriyorum. Sürekli tansiyon ölçüyorum. Daha 12 haftalığız bebek hareketleri başlayınca neler yaparım düşünemiyorum bile
Cerennnarsss Bende bı kuruntu yapan kendim saniyodum 😌 bebek yasiyomu diye uyanınca ilk hareketini beklemek , sürekli iç çamaşırı kontrolü vs vs
winterwitch Brcnkcsy66 25 haftalığım hareket etmezse acaba bişey mi oldu diyorum hep. Bu böyle 3 ay mı sürecek doğuma dek🙄
kuzucumoglum Brcnkcsy66 oooo olmaz mı bulanti hapı kullanan ben bu sfer iyi olunca acaba birseymi oldu diye saatlerce düşünüyorum ☺️