Ecemselmaarslan Kızlar dün gece hafif bir leke gelmişti benden sabah doktora gittim 30+3 bebegin suyun iyi ama daha iyi olabilir dedi bu ne demek 1 hafta sonra tekrar göreyim seni dedi
minikportakal Ecemselmaarslan benimde ayrıntılı da öyle dedi 22 de bi başladı su azlığı 32 ye kadar falan hep bieaz az dediler daha yeni yeni düzeliyor 37 olduk
Cntkn Ecemselmaarslan Suyum az olduğu için doktorum günaşırı bı bardak havuç suyu önerdi belki sana da faydası olabilir
ikramomm Ecemselmaarslan şuanlık için yeterli ama sonrası için bilemiyorum demiş resmen doktor😄 dikkat ederseniz hiç sorun olmaz korkmayın 🤍
Ecemselmaarslan minikportakal ben ne demek istediğini anlamadım az da demedi daha iyi olabilir dedi o ne demek oluyo acaba 🙈🙈
BrcnSym Bende bugün ayrıntılı ultrasona gittim ve doktor tam olarak aynı cümleyi kurdu. Raporda ise ‘amniyon mayi yeterlidir.’ yazıyor. Sanırım tam sınırda gibi bir şey oluyor bu dedikleri. Özellikle havalar ısındı buharlaşma olur su içmeyi arttır dedi 🤷♀️
Cntkn Ortalama 7havuc tan 1 bardak havuç suyu çıkıyor muhtemelen o yüzden suyunu tüketin diyorlar 😁😃😁😃🥴