Öncelikle Merhabalar Hanımlar 41. Haftamda hiçbir doğum belirtim ve sancım olmadığı için devlet Hastanesi’ndeki doktorum pazartesi günü yani bugün için Suni sancı verip doğumu baslaticağını söyledi ama çocuk baş geliş fakat meyilli omuzu ile beraberdi tam olarak kanalda değildi Ben de şansımı zorlamak istemedim ve Sezeryan Doğum Yapmaya karar verdim ve bugun için gün Aldım sabah 8 gibi hastaneye geldik odamıza yerleştik önlüğümü Giyidim ve bekledim ve Bir anda sancım olduğunu Fark ettim wc ye gittim ve bir baktım ki oda ne 😳😳nişanım gelmiş 😂😂20 dk da bir sancılar düzene girdi ve hemen doktoruma haber ettim ultrasona aldı bebek omuzu ile beraber meyilli ama kanala ilerleme yolunda dedi ameliyathaneye indirdiler belden vurulan iğne hiç acımıyor 2 dk ya kalmadı uyuştum doktorum geldi korkma seni şuan sadece siliyorum ben dedi gazlı bezle tamam demeye kalmadı 2 dk da bebek çıktı 😊😂 ben şok oldum resmen dikişi ile beraber sadece en fazla 10 dk durdum durmadim hemen odama çıktım üstümü giydirdiler çocuk biraz inlemeye başladı diğe hava verdiler ama çok şükür çocuğumda birşey yok 4 saate yakın uyusuklugum gitmedi gittikten sonra sonda çıkarıldı ağrı kesici ignemi yedim azar azar yürümeye başladım sonra kendim tek başıma yürüdüm yürüdükçe acildim bir gram ağrim dahi yok (Maşallah)🧿 Rabbime hamd olsun sadece ani hareket edince sızlama oluyor çocuğumun altını kendim alıyorum üstünü kendim değiştiriyorum bebişim 3 kilo 750 gram 50 cm olarak geldi dünyaya bahsedildiği gibi Zor değil pozitif düşünün pozitif olsun Her doğum Farklıdır katlanilamayacak kadar zor değil rabbim herkeze kolay doğumlar nasip etsin İnşallah ✋✋✋✋❤️❤️