Hepinize merhaba. 6+4um bugün gecen hafta kese göründü haftaya da kalp atışları için gidicektim.Bugün tahlil sonucumu göstermek için doktora gitmiştim idrar tahlili istemişti bende enfeksiyon varmı bakmak için. Hafif bel ve kasık ağrılarım olduğunu söylemiştim. Herneyse o da gitmisken ultrasonda muayene edeyim dedi. Bende dedim hocam son iki gündür tırnak ucu kadar kan desen degil koyu renk lekelenme gördüm dedim. O da bu düşük riskin olduğunu gösterir ilişkiye girmiceksin dedi, tam dedim. Neyse ultrasonda Direk kese görünmüyor birde vajinal bakalm dedi boş kese gelişmemiş yarın sabah kürtaj olacaksın dedi. O kadar şok oldum ağladım ki. Ben baska doktora da görünucem diyip çıktım hastaneden. Direk başka doktora gittim o da nasıl boş gebelik dedi buna dedi. Kese görünüyor ama tam bebek mi başka birşey mi belli değil dedi.beta aldı bende Çarşamba tekrar gel dedi. Progestan, kan sulandırıcı, bide folik asit vverdi bana bunları kullan yat dikkat et dedi. İlk gittiğim hastaneyi ssikayet edicem her yere direk beni kürtaj yapicakti. Öyle işte kızlar başıma bugün bunlar geldi böyle birşey başına gelen varmı ? Şuanda çok hafif kasık bel ağrım var bide hafif kanamam var alttan iki kez muayene oldum bugün ondan sebep arttığını düşünüyorum. Dualarınıza da talibim🤲