NurrrH Yani gerçekten anlam veremiyorum nasıl başkasına böyle olumsuz yorumlar yapabiliyorlar hamile kalmak istiyorum dememissiniz hamileyim demişsin olmuş artık yani neden kalkıp böyle olumsuz yorumlar yaparlar ki senin dusuncen kendine sakla .bende 3 ye hamileyim 4 yaşında kızım 1.5 yaşında oğlum var heralde benide topa tutarlar 😂.öyle imkansız bı şekilde oldu ki bu Allah’ın mucizesi olacak demiş ve oldu bizde şaşırdık tabiki korktum bende çünkü 2 değil üstüne üstelik 3 ama sonra düşününce 3 4 5 bakan hatta 6 daha fazlası onlara bakan nasıl bakıyor hem kalabalık aile her zaman daha iyidir çok şükür kızımlada ilgilendim.oglumlada ikisinide emzirdim oğlumu hala emziriyorum 2 yaşına kadar yolu var hiçte bişey olmuyor.hem öyle bişey ki Allah’ım öyle büyük ki nasıl bereketiyle geldi bize .yani olduktan sonra herşeyin hayirlisini istemek lazım dua etmek lazım Allah’a teslim olmak lazım gerisi bir sekilde oluyo öyle guzel buyuyolar ki hem dünyaya gelen doğan kim büyümemis ki karalar bağlamanın hiç lüzumu yok Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez .