Şuanda 35+3 haftamdayım doğuma çok az kaldı hastane çantamı hazırladım fakat süt pompası almadım. Ne kadar gerekli tecrübe edinenler paylaşabilir mi ?

Tenay ben de pompa almadım hastanede varmış ilk etapta o kullanılır sonra sütün durumuna göre alırım diye düşündüm 🤷🏻‍♀️

Tenay ben Aralıkta doğum yaptım hastanede vardı ama malum herkesin kullandığı şey ne kadar temizde olsa içim almazdı o yüzden arkadaşımdan aldım elektrikli hem çok güzel çekiyo hemde sütüm çoğalmıştı küvözdeydi oğlum sağıp bırakıyodum hastaneye çünkü manuel işe yaramıyor bazı bebek mağazalarında var uyguna dışarı çıktığınızda da sağıp bırakmak için iyi oluyo ne kadar varsa çekiyo benim süt torbasında 160 150 görüyodum 2 göğüsten

Deleted4445656 kuzum burda marka söyleniyodu sanırım e bebek in kendi markasıydı sanırım ben 10 gün kullandım bebek küvözden eve gelince geri verdim kendim emzirdim 3 ay sonra bıraktı zaten emmedi ben bakayım resim yüklerim sadece o zmn fiyatı baktığımda sıfırı 600 tl di en uygun olanlardan biriydi

@Tenay benim göğüslerim çok küşüktü ucu yoktu doğumdan sonra emziremedim hemen bende gerek yok diye almadım ama aslında çok gerek varmış doğduktan sonra sütünü sağıp buzluğa yada buz dolabına koyamak içinde çok ideal oluyor ben almadığım için çok pişman oldum eğer pompa olsaydı göğüs ucum kolayca çıkabilirdi o sıra