Betullyillmazx Sevgili anneler 32 hafta 6 günlük hamileyim. BUGUN DOKTOR KAFASININ 3 HAFTA İLERİDE OLDUĞUNU YANİ KAFASININ 35.HAFTAYA UYUMLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ. YAŞAYAN VAR Mİ COK KORKUYORUM KÖTÜ BİSEY Mİ BU
Tospikannesiiiii Betullyillmazx valla bana da öyle dedi çocugun kafa gayet normal çıktı bıngıldak genişti sadece
Betullyillmazx Dark korkma ama 8 şuan 10 a gelirse sezaryenle alırız dedi korkulacak bişey yok dedi ama işte ben çok korktum 🥺🥺🥺🥺
Hazal1301 Peki nedenini söylemedi mi sadece ilerde mi dedi çünkü ban da iki hafta ilerde dendi periodontolojiye yönlendirildim bakıldı ve herhangi bir olumsuzluk görünmüyor genetik denildi
Betullyillmazx Hazal1301 Oyle mı yok hayır maalesef bana demedi bişey sürekli takip edelim 10 cm olursa sezaryenle alırız korkulacak bişey yok dedi ama korktum istemsizce Allah bağışlasın bebisinizi 🥺🥰🌸
Dark Betullyillmazx dediğim gibi bazen yapısal olarak büyük oluyor. Arkadaşımin oğlu öyleydi sezeryan oldu. Kocaman şimdi 4 yasinda kafa yapisida büyük. Hiçbir problem yok.Stres yapmayın. Herkesin vücut yapısı bir değil
Hazal1301 Betullyillmazx amin sizin de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ama dert etmeyin olumsuz birşey olsaydı söylerdi ve bunj birçok insana söylemişler çoğu normal büyüklükte doğuyormuş
edaliannee Benm oğlanda hep öyle detaylıda normal çıktı ama kafa büyük 😂 normal doğum içinse bekliyorum 🤷🏻♀️