Mervedefne33 Mrb canim, gecen haftalarda da ben benzer durumdaydim.Ama simdi 10 gunde 450 gr aldi. Belli olmuyor bu fındıklara. 36 haftaligiz su an. Gecen haftalarda ozelde bir doktor bana neler dedi neler. Acil yatirmam lazim dedi, sezeryan ihtimalim cok yuksek dedi, gelisim geriligi dedi, dedi de dedi. Ama simdi 1 hafta 5 gun olan fark 1 haftaya indi. Beli de buyuyor. Daha iyi bir doktora gittigimde ogrendigim seyleri yazayim sana. Gelisim geriligi ciddi bir mevzu bir kere en az 3 hafta kucuk olmali, amniyon sivin azalmali, dopler yani bebege giden kan akisi bozulmali. Bu bulgulara bakilmadan sadece az kilo aliyor diye gelisim geriligi dedi bnm bebegime. Bk simdi tontolak olmaya niyet ettik😃Hic sıkma canini. Cay kahveyi tamamen birak. Normalde tuketebilirsin ama bebekleri az kilo alan annelerin kafeini birakmasi oneriliyor. G.geriligini tetikliyormus. Süt, muz, kaşar, kiyma, et, kuruyemis ye. Bunlari abartarak yemene de gerek yok. Gece yatmadan süt/kefir ic. Kahvaltini gec yapiyorsan sabah erkenden süt ic muz ye. Omega 3 kullanabilirsin. Ben Krill yagi kullaniyorum mesela.