Nerminakyel01 Arkadaşlarım merhabalar adanada devlet hastanesinde , sehie hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum normal dogumda epidural uyguluyorlar mi acaba ?
ilkims-mom18 Nerminakyel01 devlet hastanesi sadece sancin yoksa suni sanci verir cnm başka birsey yapmıyorlar onlar sadece normal doğuma odaklı çünkü günlerce çekti arkadaşım 6gunun sonunda sezeryana almışlardı ama bende orda doğurdum ben memnun kalmıştım ebem cok iyiydi
Arya10 Nerminakyel01 canım balcali hastanesine de bir görün istersen memnun kalırsın belki bende daha gitmedim ama gidecem doğum yapanlar memnun kalmış randevuyu direk balcaliyi arayıp alıyorsun genel cerrahi dediği rakama tıkla kadın doğum bölümü çıkar sen konuşmadan sana randevu veriyor
Gulusuguzell Nerminakyel01 canım bende yeni şehirde yapcam doğumu marsa cok pis orayada gittim baktim ama begenmedim
Hanife47 Canım bak ben adanda oturuyorum ve ilk doğumda şehire gittim resmen gittigime pişman oldum keşke marsada doğum yapsaydım beni 9 santimle 26 saat acı çektikten sonra sezeryane alındım eğer gücün varsa özele git
Nerminakyel01 Hanife47 merhaba benim özele gitme gücüm yok zaten olmadığı için şehir hastanesini düşündüm mecburum carem yok keske olsa da guzelyalida eslem öztürkoğlu var ona gidebilsem . Sadece Marsa ve sehirnhastanesi arasında kararsızım ve çok korkuyorum
Nerminakyel01 ilkims-mom18 tamam normal.dogum kabul de normal dogumda perine bölgesine kesi atılıyor sonra dikiliyor bunlar olurken uyusturma oluyor mu acaba . Birde sehir hastanesi ve Marsa arasında kararsızım. Suan esimin görevi nedeniyle artvinin köyündeyim memleketime gelecek dogum icin ama doktor da bulamadım henüz 😒🙄
pennylane Nerminakyel01 ben esmen hocaya gidiyorum. siz neler duydunuz hakkında. ben hala çok emin olamıyorum
ilkims-mom18 Nerminakyel01 perine bölgesi kesilirken tabiki uyusturuyorlar benim tek sıkıntım kızım yan olduğu için onu düzeltip dogurana kadar oranın uyuşması geçmişti neredeyse ve dikisim coktu çoğu acıyı hissetmistim
Nerminakyel01 pennylane vallahi adanada doktor araştırırken görmüştüm iyi doktorlar arasında yer alıyordu cok bilgim yok ama tanıdık bilindik doktor
Nerminakyel01 Hanife47 9 cm cok fazla değil mi ya nasıl sezaryene aldılar şoklardayım. Ya ben bu şehir hastanesine dusuk yapmıştım evde ondan sonra gittim emin ceylan diye bir doktora gitmistim o dedi ki temizleme işlemi yapılması lazım bir gece hastanede yattım serum verip durdular ve canlı canlı içimi kabak gibi oydular hic anestezi vermeden bilmiyorum normal olan bu mu ama . Şimdilerde de çaresizlikten mecburiyetten dogum için oraya gitmek zorundayım dogrusu emin de olamıyorum Marsa mi yoksa sehir hastanesi mi daha iyi diye
Nerminakyel01 Arya10 peki ücretli mi acaba evet aklımda balcalida var da ücretlidir diye geri cekildim
Nerminakyel01 Gulusuguzell ya ben şehir hastanesi ve balcali arasında da git gel yasiyorum sizce hangisi daha iyidir yada bilginiz var mi