Meleeeda111 Merhaba kızlar ben 3 aylık düşük yaptim aynı durumu yaşayan varmi nezaman sonra hamile kaldınız?
ozdem123 Meleeeda111 6 haftalık düşük yaptım 😥 sonra üç ay rahmini dinlendir dedi doktora sonrasından üç ay sonra hamile kaldım🙏
02rabiakardas Meleeeda111 düşük kanamam bitti doktorum muayene etti yapabilirsin dedi hemen hamile kaldım çok şükür ki cumartesi de doğumum var Allah’ın izniyle inşallah
GsAnne Bende 9 haftalik dun düsük yaptim 😥😥 burda kalayim. Allah hepimize sabir versin yasamayan bilemez.🙏🙏🙏
GsAnne Meleeeda111 bebegimin kalbinin durdugunu soylediler 7.haftada kalp atisi almistik. Kanama ile 9.haftada gittigimde kalbinin durdugu soylendi kurtaja alindim.
Raze Ben düşükten sonra 3 ay bekledim rahim dinlensin die sonrada rabbim 2.ayda nasip etti şuan sağlıklı ilerliyor geçmiş olsun çok en hayırlı zamanda nasip etsin 🙏🏻
Meleeeda111 02rabiakardas yaa sevindim sizin adınıza inşallah darısı başıma Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
GsAnne Meleeeda111 insallah size ne kadar bekleyin dedi doktor bana 6 ay dedi ama 1 adet sonrasi tekrar denemeye baslayacagim Allahda nasip ederse. 🙏🙏😥
Meleeeda111 GsAnne bana hiç bekle falan demedi 6 hafta ilişki yasak dedi başka bisey demedi bende 1 adet sonrası inşallah bi bebisimiz olur diye umut ediyorum, hatta aynı zamanda hamile kalırız belki :)
GsAnne Meleeeda111 Insallah Allah dualarimizi kabul etsin Rabbim isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin🙏🙏🙏
Havvack Doktorum bir adet donemi gectikten sonra hemen hamile kalabilecegimi solemisti. Tabi benimki kendiliginden dusuktu kurtaj olmamistim belki o yuzdendir. Ve ikinci ayda tekrar hamile kaldim