Ruhak Babyborn bende 15 haftalık hamileyim bende yasıyorum.. Geçen hafta başladı çevremdekiler normal olduğunu söylüyor
Sinemiraz Babyborn canım bende 13+6 dayım benimde sol kasığımda ağrı var hamileliğim başından beri öyle dayanılmayacak bir ağrı değil ama kendini sürekli hissettiriyor çevremdeki herkesten de normal olduğunu duydum. Daha dün kontrole gittim hiç bir problem yok
denizefe 13oldk bzde ıkı gndr soldan agrı gırıyor nedensızce kntrolde de hersey nrml ama agrı neden ki krnmda agrıyo bazen
Babyborn Ruhak hamile hissetmemenin dışında ben 2,3 haftadır bulantım felan gitmişti geri geldi ara ara istifra oluyor. Karnım desen dışarıdan belli olmuyor gören anlamaz
Ruhak Babyborn geçmiyor mu hiç.. Benimde kalça ve kasık ağrıyordu 2 gün önce kalça geçti kasık ara ara ağrıyor
denizefe Babyborn evet gaz sancısı oluyor bırden krnıma bı avrı gırıyor ayıpte soylemesı sankı karnm bzlmus gb sonra bı gaz gelıyo gecıyo ıkıncı gebelıgım bu oglumd hc bıse yasamamısım ben bnda tukendım bulantı kusma gaz agrı
Babyborn Ruhak umarım zamanla azalır ağrılarımız. Hergün bir yerim mutlaka ağrıyor. Bacak,kalça,göbek, baş hasta gibiyim 🤢 hamilelikten çok
Babyborn Sinemiraz sol kasık ağrısı normal diyorlar bnde yaşıyorum ama bugün göbek deliğmin etrafında bir çekilme zor yürüdüm