Gzmtgzm Progestan yazdı doktor kullanıyorum fitil şeklinde bir sıkıntı olur mu ?bilgileriniiz paylaşır mısınız
Esraguzel Gzmtgzm canım istersen ağızdan da kullanabilirsin.Genelde doktorlar ağızdan yutulduğunda baş dönmesi mide bulantısı yapıyor diye önermiyorlar.Ben gece yatarken yutuyorum hiçbir şey hissetmiyorum.Gündüz yuttuğumda yan etkisi baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor 🙂
_Sahra Gzmtgzm 2 buçuk aydır vajinal olarak kullanıyorum rahime daha çabuk etki ettiğini söylüyorlar doktorumda bu şekilde önerdi sulu sarımsı akıntı yapabiliyor enfeksiyona dikkat etmelisiniz ellerinizi yıkayıp koyduktan sonra ne kadar kalkamazsaniz o kadar iyi
Haticeeklyc Benim düşük tehlikem olduğunda doktorum vermişti. Günde iki kere hap olanı kullanmıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
beyzagl44 hamileliğimi ilk öğrendiğimde çok sancım vardı doktor yazmıştı fitil olanını sabah aksam kullandim o kadar iyi gelmisti ki, sadece şişkinlik yapıyor biraz.
beyzagl44 Gzmtgzm uyumadan once kullan ve kalkma daha cok faydasini gorursun. sabah yine akmis oluyor ama daha cok ise yariyor