Xsevgi63 Maddi durumlardan dolayı Ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum fakat içime sinen bir doktor olmadi önerebileceğiniz bir doktor var mi
Feyzaaa1 Xsevgi63 Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi rezil bir yer. Sancaktepe ilhan varank olabilir zeynepkamil olabilir. Ama bence Ümraniye olmasın
Xsevgi63 Feyzaaa1 en yakin orasi diye tercih ediyorum Üsküdar uzak kalıyor bana.dogum burada olmayacak doğuma kadar tüm kontrollerini güzel bir şekilde yapsalar başka biraey istemiyorum
Xsevgi63 Elifoz28 Ümraniye ama otobus tuttuğu için 3n yakın orası oraya gidiyorum mecburen memnun kaldığım bir doktor olmadi şimdi yeni bir doktora qldim umarım memnun kalirim
Xsevgi63 Hawwa doğumu bilmiyorum canim ama ben gittiğim doktordan memnun kalmadım belki de bana denk gelmedi bilemiyorum ki yarın başka bir doktora randevu aldım bakalim
Hawwa Xsevgi63 pınar angın Zihniiye gonca okumuş Nuran Bunlar iyi diye duyduklarim sen kime aldin randevunu
Xsevgi63 Hawwa özlem şahin keles qma çok tatlı bir doktoru çokta güzel ilgilendi benimle.sordu herseyi ben sordum memnun kaldim