ayaniz sinemrukiye ben:) normalde tatlıya cok düşkün olmama ragmen hamile oldugum andan itibaren asla tatlı istemedim.hep eksi tuzlu limon tursu suyu tuzlu peynir :) oğlum oluyor
Nefeslina sinemrukiye suan 17+2haftalıgım ve 2 kılo almısım canımda ne eksı ne tatlı ıstıyo ama erkegım olucak bakalım nolcak ılerleyen zamanlarda 🤦♀️
Meryem34 sinemrukiye normalde tatlı severdim her gün çikolata yerdim hamile kalınca diskindim, ekşi erik hiç sevmezdim hep erik yiyesim vardı ekşi ekşi kızımız olacak ama şimdi fark etmiyor 🙂
Zmr sinemrukiye bende hep turşu yedim hep canım turşu erik çekiyordu hatta annem de ekşi yemiş erik vs kızları olmuş kız diye bekledik ama oğlumuz olacak 😊
Ruzgarr Ilk hamileligimde turşu yetmedi bana.gunde en az 3 bardak şalgam suyu içiyodum.sonuc oglum oldu.😊simdide tursucu gordugumde hemen litrelik siselerde tursu suyu alip stok yapiyorum.ama cinsiyet belli degil daha 😊
Alyamom35 sinemrukiye ilk bebeğimde kiloyla erik badem bitirdim kızım oldu 🙏🏻 Şimdi turşu tatlı çok yiyorum ortaya karışık allah ne verdiyse 😂😂 13 haftalık olduk cinsiyetini bilmiyorum 😂 İçimden erkek geçiyor allah hayırlı evlat versin hepimize 🙏🏻
Twinmomtobe sinemrukiye en başından beri canım turşu limon ekşi erik çekti tatlıya normalde çok düşkünümdür hiç çekmedi tatlı sonuç ikiz kızlarım geliyor ☺️😍
azm O değişiyr yani ben de tatlıya düşkünümdür normalde ama sürekli ekşi şeyler istedi canım özellikle limon falan yiyrdum oğlum olacak nasipse