Elayfers vesilece benim ara ara gelen inanılmaz bir sırt ağrım var korkuyorum bazenn bel fıtığı var bende de ama çok şükür bel ağrılarım daha başlamadı, çok geçmiş olsun size de :(
twobabymommas Elayfers Merhaba doğum yapalı 22 gün oldu 7,5 kilo gitti zaten 6 kilo almıştım emzirerek çok çabuk gidiyor merak etmeyin😅
Elayfers twobabymommas 6kilo mu aldınız bütün hamilelikte 😅 Sizi tebrik ediyorum benim daha 3 ayım var çok korkuyorum ne olcam diye 😂
twobabymommas Elayfers Evet ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım bebeğim kızdı şimdi oğlum oldu sadece 6 kilo aldım ama su fazlalığı vardı o yüzden bu gebelikte biraz dikkat ettim yediklerime ❤️😍
Nilufar_1996 Elayfers yok hiç bir şey olmadı çok az göbeğim kaldi yağ mi deri mi anlamadım. Sezeryan oldum ben alt üst karın ayrılır falan derler öyle birşeyde yok benim
Elayfers eda_1997 Çok güzel toparlamışsınız yaa darısı başıma ben hayatımda 47’nin üstünü görmemiştim şimdi 54 oldum daha 3 ayım var böyle devam edersem yuvarlanarak giricem doğuma 😂 göbek bölgesinde çok sarkma kalıyor mu acaba
eda_1997 Elayfers yani biraz kalıyo ama zamanla oda gider diye düşünüyorum biraz daha toparlayım egzersiz yapıcam onunla gider ama kiloyu hiç kafanıza takmayın bence ben hiç takmadım o yüzden de almamış olabilirim 🤣 bir de suyu çok fazla tükettim ben tavsiye ederim
BFA Bende 60 ile hamile kalmıştım 6 buçuk kilo almıştım bir hafta sonra 9 kilo gitmişti hastaneden alacağım vardı 😁 Şuan dördüncü ay bir kilo aldım yani 8 kilo gitmiş oldu
Mihribancglr Elayfers ilkinde 17 kilo almıştım 24 günde eski kiloma döndüm hiçbirşey yapmadan şimdi de 10kilo almışım 30+4 de yim 🤩🤩💁🏽♀️
Elayfers Mihribancglr Çok iyi vermişsiniz şimdi de güzel gidiyorsunuz inş ben de sizin gibi veririm 😍
Elayfers eda_1997 daha şimdiden deniyorum ödem olmasın diye bol bol su içmeyi ama tuvalete gitmekten bıktım 😂
Ozgemir4 Kizlar bende ilk hamileligim 9 kilo almistim , suan 6 haftalik hamileyim ve istahim cok acik insallah cok kilo almam