Meryemcansever gulooo0 o daha rahat gibi sanki tabi ameliyat ama görmüyorsun acı hissetmiosun tek dikiş açın oluyor ve saatlerce sancı cekMiosun avantaj bence 🌺🙏
Bhr21 Meryemcansever Allah analı babalı büyütsün canim bende 35 hafta oldu benim de bebek çok sertleşiyor özellikle otururken aşağıya baskı uyguluyor hissediyorum. Artık bende doğurmak istiyorum inşallah kırkı bulmaz 🥰
Nill2 Ankaraak Merhabalar hayırlı olsun bebişiniz doğmuş. Bendede aynı durum var. Kilo alamıyor. Nasıl ilerledi süreciniz küvezden çıktımı acaba
Busraseyma Meryemcansever 37+3 gel artık kızım sancı nasıl canım hangi bölgelerinde oluyor bugun gun boyu agrilarim vardi uzerine dusmuyorum ama dun geceden beride gecmedi Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Meryemcansever Busraseyma ilk önce hafif adet ağrısı gibiydi daha sonra belden vurmaya başladı oturamaz oldum vajinamda sanki yırtılma oluyormuş gibi ağrı vardi
Mrvnehir Meryemcansever ay güzel Allah sağlık sıhhat versin inşallah bende 41 haftalik oldum ama gelmiyor kizim inşallah yakın zamanda bende böyle yazabilirim