Merhaba kızlar sonunda buraya doğurdum diye yazmayı rabbim bana nasip etti 🙏34 haftalıkken sancı şikayeti ile hastaneye gitmiştim doktorumrahimde yumuşama olduğunu her an doğumun başlayabileceğini söyledi iki tane ciğer gelistirici vurundum ve tekrar eve geldim tam bı hafta sonra yani dün gece 12 de sancılarım başladı önce dedim yalancı sancidir bebek kanala giriyodur fln diye ama geçmedi ne oturabildim ne yatabildim ne yuruyebildim öyle diyim size. ilk başlarda ara ara geliyordu saat gece 4 de kadar uyuyamadm sancidan daha sonra eşime haber verdim ve hastaneye geldik 4 cm açilmam varmış muayne yapıldı ve gece 4 gibi yatisim verildi o gece hiç uyuyamadigimami yaniyim yoksa sancıların giderek siklasmasinami😂 sancı girince kivrandirio ama geçince sanki hiç cekmemisim gibi oluyor öğlen 10 da açilmam 10 cm olmus direk doğuma alındım kendiliğinden gelen ıkınma refleksi ve ebelerimin ve doktorumun yardımıyla 15 dk içinde doğum haneden çıktım bebisimle çok az bı yırtılmam olmuş ama minnacık büyütülecek kadar değil ufak bir dikiş atıldı saten ki atarkende öncesinde uyusturuyorlar saten iğne ve iplik o kadar inceki hissetmiyorsunuz bile ben aniden gelen bı ikinmayla istem dışı ikindigim için yırtık oluştu yani burada demek istediğim doktorumuza ve ebelerimize son derece guvenmeliyiz onlara güvenince ve dediklerini yapınca bebek çok kolay ilerliyor🌼 onu kucahima aldığımda ki o an o kokusu dünyalara bedel böyle güzel bir duygu yaşıyacağımı bilseydim on katı acı çekmeye bile razı olurdum 🌺 şuan bebeğimle hastane odamızda uyuyoruz tek sorunum sütüm biraz geç geliyor mama veriyorum şuan bebeğime haftamız erken olduğu için çok normalmiş bı kaç güne iner dedi doktor 🌼benimde 35+5 günlük serüvenim bu kadar🌼iyiki geldin prensesim iyiki geldin Ecrin Umay ıM🙏