BabyUygurMother-s Askiletotomsu yok şuan 61 kiloyum yani 10 kilo aldım sadece yanlış okudun sanırım, doğuma kadar kendime koyduğum sınır 65 eğer 65 olursam 14 kilo olacak 😂
Askiletotomsu BabyUygurMother-s evet yanlış okumuşum ama doğuma 14 kiloyla gitmekte fazla Şuan 10 kilo almış olmanda fazla Bebeğin aldığı 2-3 kilo sonuçta Gerisini hep sen almışsın Yavaş ilerlemelisin Bende bu ara fazla kilo aldım Dövünüyorum kızıyorum kendime
BabyUygurMother-s Deletedmom70006 tuz ve ekmek yemiyorum, şekersiz çay içiyorum ve her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum ama benim en büyük zaafım tatlı 🤦🏻♀️ Eğer tatlıyı biraz frenlemiş olsaydım daha da az olurdu ☺️
Deletedmom70006 BabyUygurMother-s bence çok güzel ilerlemissin. 51 52 kg eğer boyun da kısaysa ideal kilo demektir. İdeal kiloda olanlara da zaten önerilen 12-14 kg a kadar alması. Umarım ben de bu şekilde bitirebilirim 🙏🏻
BabyUygurMother-s Deletedmom70006 sağol canım yaparsın Allah’ın izniyle 🌸 önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻☺️
Hayal_Annesi 59 ile hamile kaldım 63 oldum bile 11 haftalığım daha doğuma kadar kaç olurum Allah bilir🙈
Deemetibostnci Damlatuurgut ay verirsin inşallah yine bende dogumdan sonra almaktan korkuyorum hep dogumdan sonra aldım hamileliklerimde almıom
Damlatuurgut Melisaekr yani 24den sonra filan herhalde ama boyum uzun 180cm gören hala 9aylık demiyor bana 😅