Minnosunannesi_2 Kızlar yarın değil diğer gün klomene basliycam ve 9 gün sonra hastaneye kontrole gidicem tedaviye başladık doktorumla ama benim hiç ümidim yok ya kullanmakta gelmiyo içimden bu ilacı kullanıp ise yarayan var mı belki ümit olur banada 🤍
Melekebbr Minnosunannesi_2 aynı durumdaydım kuzum geçen ay kullandım bu ay hamile olduğumu öğrendim ❤️ Umudunu hiç yitirme
Hazal631 Minnosunannesi_2 adet gününden sonra yumurtama o ay çatlamamıştı 8 aylık gelindim yurtdışına gelecektim dil bilmediğim için gelmeden doktorumla görüştüm sonradan sorun olmasın diye herhangi bir problem yoktu bende sadece düzenli ilişki yoktu elim Avrupa’dadır ben Türkiye’de doktor önerdi 5 gün kullandım günde iki tane alınıyor ama ben korktum sadece akşamları uyumadan önce aldım sonra yumurtan büyümüş karnımdan iğne vurdular doktor gün verdi hangi pozisyon falan son gün yurtdışına geldim şuna 7 aylığız oğlum olcak darısı başına
mrvsrcn Minnosunannesi_2 ben kullanmıştım tedavinin ilk ayı ama benim vücudum klomene yanıt vermedi yumurta elde edemedik ikinci ve üçüncü aylarda femera kullandım yumurta oluştu çatlama iğnesi yaptık ama gebelik oluşmadı nasip değilmiş
Nisan16 Minnosunannesi_2 bende kullandım ve hamile kaldım çatlatma iğnesi olmadım ama kendi büyüyüp çatladı
Esra_G Minnosunannesi_2 ben de kullandım ve sonuç aldım. Çatlatma iğnesi de olacaktım ama kendi çatladı baya gelişmişti tuttu o ay nasip oldu. İnşallah size de nasip olur hemen aklınıza kötüsü gelmesin 3 4 ay denedim ben de. Nasip vaktine esirdir, ne zamansa o zaman gelir siz elinizden geleni yapın. Doktorum 5 günlük periyot vermişti bana sabah akşam.
Pinkdreamss Minnosunannesi_2 var oğlum klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde oldu darısı başınıza inşallah
[silindi] Minnosunannesi_2 ablam kullandı canım ikizleri oldu plistik over ı vardı rabbim sanada nasip etsin🥰
[silindi] Minnosunannesi_2 bende 1 tane aldım hiçbir sorunum yoktu ablam illa kullan dedi o ay hamile kaldım 21 haftalık olduk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
CanselKk Minnosunannesi_2 22 aylık kizimi klomen ile hamile kaldım. Kullandım diğer Ay hamile olduğumu öğrendim 🙃 Şuan 5 haftalık hamileyim tekrardan ama bu sefer kendiliğinden oldu