08061999 ben transferden 5 dk sonra muayene masasından sedyeye geçecekken heyecan yaptım ya geçerken bebek kayarsa diye, resmen 10 hamlede falan geçebildim dedim kesin gitti ben debelenirkenn😂 sonra odaya çıkardılar, yarım saat uzandım, sonra aşırı idrara sıkıştım ve sürgüye yaptım, transferden toplam 45 dk sonra da kalkıp giyindim ve hastaneden ayrıldık..önce eşim arabanın arka koltuğuna yastık falan koydu uzanarak gideyim bebek sarsılmasın dedik, daha hastane otoparkından yeni çıkmıştık ki uzanırken sarsıntıdan karnımın daha beter çalkalandığını farkettim, arabayı kenara çektik kalkıp ön koltuğa oturdum..normalde evimizle hastane arası yarım saattir ama malum İstanbul akşam trafiğine yakalandık ve yolculuğumuz 3 saate yakın sürdü 🤦🏻♀️ Dedim tamam resmen transferden bi saat sonra uzun yol yaptım bu bebek kesin gitti..Eve döndük, ki ertesi gün adet kanaması gibi yoğun kanamam başladı, ilaçları bırakmayı bile düşündüm..Ama sonuç olarak miniğim benimle, 28 haftalık hamileyim 🙏 rahat olun yani, önemli olan ilk yarım saat istirahat etmiş olmanız..sonrasındaki süreç size bağlı değil 🥰 inşallah bebeğiniz sizinledir 😍