annelikheyecanim 13 haftalık erkek bebeğinizin ultrason görüntüsünü ekler misiniz kızlar doktor %100 diyecek kadar emin erkek dedi hatta bizde gördük yani pipiyi 🤭😄 ama burada o kadar çok değişen duydum ki insan artık tereddüt ediyor 😄
Irem88- annelikheyecanim atmayı bilmiyorum isterseniz siz atın bizde yorum yapalım o haftaki görselleriyle benziyor mu diye😅hayırlı olsun
btlbsr annelikheyecanim bana da 12 de kesin erkek dedi değişmedi. Bende erkekdr çok değişmiyor diye biliyoruma am hazılık için detaylıyı bekleseniz daha iyi
Turkolog12 annelikheyecanim bacak arasını gördün mü bugün benimki de gösterdi bariz gördüm kendimde bomboştu doktorda kız dedi ama hala emin olamıyorum 😅🤦
Damlacaa Ben 11. Haftada erkek olduğunu öğrendim 🤪 Hâlâ da erkek , kız değişiyor genelde erkek değişmiyor canım. Ultrason atamıyorum çünkü o haftalara ait ultrason çıktımiz yok doktorumuz bize bayadir ultrason vermiyor makinesi mi ne bozukmus 🥲🥲🥲
Damlacaa annelikheyecanim çünkü pipiyi klitoris sanıp kız diyolar ama erkege dönüyor 🤪 başta oğlan analigi nasıl olacak bilememistim ama şu an iyi ki ilk çocuğum oğlan diyorumm
annelikheyecanim Damlacaa Ben kız erkek hiç fark etmez diyordum hep ve oğlum olacağını öğrendim şükürler olsun iyi ki diyorum 😌🥰