Fatmaclk96 Özellikle ekşi şekerlemeler jelibonlar sakızlar bi zararı olur mu bebeğe 9 hafta bitmek üzere
Stuna Fatmaclk96 yani yemeseniz daha iyi tabi ama çok canınız çekiyorsa nefsinizi körelticek kadar yiyin bir şey olmaz😇
Hilalycee Fatmaclk96 Canım çok fazla abur cubur tüketme bence özellikle jelibon hem şekerli hemde zararlı onun yerine ekşi başka şeyler yesen senin için daha iyi olur bende senin gibi hep ekşi yedim ve sonuç kıza hamileyim ☺️
Lilosum Fatmaclk96 Yaa bence kıza hamilesin genelde kiz cocugu olanlarin cani hep abur cubur ceker cevremdekilerin oyleydi erkekte de hep sebze tuzlu ev yemegi falan cekerdi 🥰
Gny18 Fatmaclk96 fazla abartmadan yiye bilirsin canım. Pek sağlıklı değiller ama bende yedim yani yeme diyemem insanın canı daha fazla istiyor yemedikce 🙃
Eyluladam15 Lilosum bende erkek gibi gözüküyor dedi ama doktor bende ev yemeği yemek istemiyorum tatlıdan nefret ettim ama eksiiiiiii offff
Sinemkocak Lilosum benim kizim olacak ama bende hep tuzlu seyler sulu yemekler istedim vücutta ne eksikse onu aşeriyomuşuz kizla erkekle bir alakasi yokmuş 😊
Ysgl26 İlk günden beri ekşi manyapı oldum. Limon emiyorum falan o derece 😅 jelibon şekerleme yerine ekşi elma erik limon gibi şeyler tüketin.
Ysgl26 Lilosum hurafe bunlar 😉 vücut neye ihtiyaç duyuyosa onu istiyosun. Yok kese şekli yok karnın şekli ekşi tatlı falan hepsi uydurma. Zaten yüzde elli ihtimal var eskiler sallamış tutmuş işte.
Lilosum Sinemkocak Öyle valla ama insan hamileyken her seye bi sonuc yüklüyor ben meraktan catliyorum😂🥰