Begumergun Kızlar son aya girdim 3-4 gündür çok fazla ödem oluyor tabikide birazda havaların ısınmasından kaynaklı, ödem için yapıp fayda gördüğünüz şeyler var mı acaba birazda olsa ayak şişliğini hafifletmek için öneri ☺️
Mysaa Begumergun ayakları yukarı kaldırmak otururken felan yastık koy altına bol su iç tuzlu şeylerden uzak dur yürüyüş birde 😊
Bkyya Begumergun benimde çok fazla var ödemim Bi kaç gündür ılık suya tuzla elma sirkesi döküyorum biraz dinlendirip sonra hafif yastıkla kaldırıp uzanıyorum bana iyi geldi dene istersen faydası olur belki
ipekveatlas soğuk suya koymak 15 dakika yukarı dikmek varis çorabı kullanmak bol su tüketmek yürüyüş ben de işe yarayanlar bunlardı
Begumergun ipekveatlas bendede ilk zamanlar işe yarıyordu ama şuan o kadar çfem var ki hiç şişlik inmiyor
Mysaa Begumergun valla başka bilmiyorum canım ya 😀 bende gene böyle böyle ödemden kurtulmuştum ama ister istemez bi şişkinlik oluyor bazen kaparsan yap önüne geçemiyorsun sadece sıcak bile yeterli oluyor ödem için yine de işte bol su iç yürüyüş akşamları 😊
Betulayd Bende 4lt su içiyorum ama çok şiştim😞 oturarak çalışıyorum büyük ihtimal astığım için aşağı diyordum ama genel sorunumuz galiba