Cigdem_58 Kızlar babynest yatagı kullanan var mi gerekli mi gereksiz mi park beşik içine olur mu bide almak istiyorum sanki pahalı ya 🤔
Mltmsncn Cigdem_58 ben kullanıyorum ama imkan varsa sallanan beşiklerden alırsanız daha mantıklı. Bana hediye geldi salonda kullanıyorum evim 2 katlı beşik yukarda diye. Kendime kalsa kesinlikle sallanan beşiklerden alırdım
Mrs_duman Cigdem_58 ben kullandım ama bana soracak olursanız onun yerine reflü yatağı alın o daha kullanışlı ☺️
koalamiyim Cigdem_58 daha doğum yapmadım ama reflü yatağı almıştım o daha kullanışlı gibi geliyo. Babynest’e para vereceğime daha iyi bi reflü yatağı alsaydım keşke 😶
Cigdem_58 koalamiyim bende daha dogum yapmadım da cnm süreli gözüme gelıyor bide onu arastıriyim onu alırım tskler
Minikanne123 Cigdem_58 Aldım ben de salonda koltuğa yatırmaktansa babynest ’e yatırmak daha mantıklı geldi.
Cigdem_58 Minikanne123 bende ole düşünüyorum da cnm işte kımı gereksiz dıyorlar kımı faydası oluyor dıyorlar kararsız kaldım
Kubrailkan Park yatağının içinde güzel oluyor ben kullanıyorum ama sallanan Ana kucağı alsaydın diyorum bazen gaza da iyi gelirdi hem 🙊
2kizanasi Hic birini de almadım gerekte duymadım ilk zamanlar yanımda dursun diye puset kullandım sonra yere battaniye serip oynamasına izin verdin
Poyrazinannesiiii Cigdem_58 ayın 2sinde a101 e gelecek oradan alın isterseniz güzel oluyor hemde fiyatı da 80 TL çok fazla kullanmıyorsun dediler bana ama ilk zamanlar için kullanırım diye görümcemdekini aldım bende
btlbsr Cigdem_58 ben direk reflü yataklı babynest ler var onlardan almayı düşünüyorum. Reflü yatağı zaten şart en azından görüntüsüde hoş olur onlarada bakın isterseniz. Sadece babynest reflü açısından çok sağlıklı olmayabilir
Dark Cigdem_58 onu almayın yerine reflü yatağı alın. Hem bebek rahat eder hemde salona beşik içine onunla koyabilirsiniz. Gece uyurken falan aklınız kalmaz kusma riskine karşı
asliu_ Cigdem_58 reflü yatagi seklinde aldim titresim özelliği var ahsap beşiğin icine koydum bebek dogunca ilk zamanlar buna yatırırım basi yüksekte olmasi gerekiyor ben bunu tercih ettim fiyat olarak digerlerine gore uygun. https://ty.gl/g7qhz8lak5