NM_mom Bu çatlaklar tahminen ne kadar süre sonra kırmızıdan beyaza dönüyor acaba kırmızı gördükçe sinirim bozuluyor🥲
oblomov NM_mom Doğum yapalı 40 gün oldu benimde hala geçmedi bende bekliyorum 😑 birde alt göbeğimdeki çatlaklar acıyor sizde böyle bir durum var mı
Kayzervilhem NM_mom doğum yapalı 5 ay oldu hala kırmızı canım açılmadı renkleri zaten açılsa da birşey değişmez 5 haftalık hamileyim yine 😂
Lilosum oblomov Bio diye yağ var onu kullanın duzenli bi sekilde. Gebelik catlagina iyi gelir mi bilmeme ama ben cok kilo alip vermekten heryerim catlamisti geciriyor
oblomov Lilosum Dermatoloğa göründüm çatlaklar için maalesef sana ne söylersem hiçbir şey çatlakları geçirmez, sadece lazer öneririm demişti. O yüzden artık kremlere, yağlara para basmak istemiyorum açıkçası 😅😅 Sadece acılarından muzdaribim 😑
oblomov Lilosum Sanırım öyle çünkü bende de hamilelikten önce göğsümde bacak arkamda ve kalçamda çatlaklar vardı hiç acı vs hissetmemiştim bu farklıymış 😅 İnşallah çatlamazsınız bende evde yağlı pehlivanlar gibi dolaştım ama 31. Haftamda çatır çutur çatlamaya başladım maalesef genetik😅😑
NM_mom Bebeklerimizin hatırası onlar da napalım 🙃 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🫶🏻🧸