Deletedmom_7 Prenseslerinannesi344 Adresine internetten bakabilirsiniz Ali Karaege diye yazın çıkar zaten. Bayraklı ya bağlı
Deletedmom_7 mrvmina Ali Karaege diye bir doktor var gümüşpala bayraklı tarafında özel kliniği var orda yaptırdım 45 50 dk sürdü. Her şeyine tek tek baktı.
neval270071 De25 radyoloji uzmanı İhsan Doru ya gittik biz özel muayenehane hoca sağ olsun 38 dakika boyunca her şeye baktı tek tek inceledi
Deletedmom_7 Papatyaaaaa77 Ali Karaege diye bir doktor var özel kliniği var ismini internetten yazarsanız bulabilirsiniz. Gümüşpala / Bayraklı taraflarında kliniği.
Busemustafa Deletedmom_7 kaç dakika sürdü ben sekreterine sordum 40 dk falan dedi birde CD resim falan verdi mi rapor haric
Deletedmom_7 Busemustafa 45 50 dk bende sıkıntı da çıktığı için beni daha detaylı inceledi. Cd vermiyor rapor veriyor
EsraBaykara EzgiKly 1300₺ iyiymiş, ben aynı hastanede tek gebelik için 700₺ ödemiştim. Zam gelmiştir şimdi ama. Muayene ücretleri 400den 440tl oldu.
-Mystery- Bayancorek doktor iyi miydi bakan acaba bende normalde kontrollere o hastaneye gidiyorum ama detaylıyı yapmakta kararsızım
Bayancorek -Mystery- Evet Emine hanım işinin ehli bir insan, ikili test içinde oraya gitmiştim çok memnun kaldım.
-Mystery- Stella_0 bende medipol Çamlıca’ya gidiyorum ama kendi doktorumuz yapmıyor diye biliyorum 2 Li testi ben nifty testi yaptırdım onu öneririm
Stella_0 -Mystery- Bakalım bugün randevum var 2de önce doktoruma görüneyim 3 haftadır bebeğimi göremedim özledim 🥰 sonra da ikili test için randevu alacağım 😊