Nursah34 busey_42 Konya hangi hastane acaba😊 Birde muayene detaylı hepsimi 400 yoksa 😊 Yoksa detayli ayrı muayne ayrımiydi 🥰
busey_42 Nursah34 canım konya kızılayda detaylıyı yaptırdım 400 TL’ye sonra Seydişehire kendi doktoruma sonucunu gösterdim kendi doktorun kimse sonucunu ona gösteriyorsun ne zaman gidersen o zaman gösterebilirsin
Sevde123 Uyuyanguzel ilk kızım da 4 yıl önce araştırmada 120 lira vermiştm prof.e, geçen hafta şehir hastanesinde hiç ücret ödemeden yaptırdm detaylı ultrasonu☺️
Deletedmom_7 Uyuyanguzel araştırın yine de burdan da sorun. Burda buldum ben gittiğim doktoru burdaki kadınlar tavsiye etti. Gittim memnun da kaldim
Busemustafa Deletedmom_7 kaç dakika sürdü ben sekreterine sordum 40 dk falan dedi birde CD resim falan verdi mi rapor haric
minikmucizemmmmmmm Uyuyanguzel Kocaeli Medar da yaptırdım 600₺ ödedim bir sonraki hafta kontrole çağırdı
Damlahmett ozgurum10 evet herşeyine baktı doktor kendi doktoruma da sonuçları gösterdim çok şükür bir sorun yoktu tavsiye ederim❤️
Buketyusra ErdoganGamze muayene oldunuz mu yoksa direkt ultrasona mı girdiniz? 2 sene önce muayene olup sonra ultrasona almışlardı ikisinede ayrı para ödemiştim
ErdoganGamze acemianneee_31 Önce 15 dk baktı. Bazı yerlerini göremedim çikolata yiyip tekrar gel pozisyon değişsin dedi. Yedim 40 dk sonra tekrar girdim. O da 10 dk sürdü. Toplam 25 dk falan