Uyuyanguzel Detaylı ultrason yaptıracağım ne kadar ücret ödediniz özelde ve bu ücrete muayene ücreti dahilmi
Deletedmom_7 Uyuyanguzel hangi ildesin bilmiyorum ama ben İzmir’de yaşıyorum 400 liraya yaptırdım hepsi içindeydi
Gul_ozkan Uyuyanguzel Bende Antalya dayım fiyat arayışında yım üniversite bugün 575 dedi razamazanda arkadaşım viteleda yaptırmış 250 TL muyane de için de
Deletedmom_7 Uyuyanguzel araştırın yine de burdan da sorun. Burda buldum ben gittiğim doktoru burdaki kadınlar tavsiye etti. Gittim memnun da kaldim
busey_42 Uyuyanguzel hayır sadece 400 verdim CD resim de veriyor ama bizimki yüzünü göstermediği için veremedi 20 dk falan sürdü
Pelinakcn Uyuyanguzel Cumartesi günü yaptırdım 750₺ ödedim kredi kartına 800 dediler tek çekime, çerkezköy de yaptırdım bu arada
Bayancorek Uyuyanguzel 1260 dı , 1000 tl ödedim. Çamlıca Medipolde. 🌸Muayene ücreti yoktu, sadece detaylı ultrason fiyatını verdik.
Stella_0 Bayancorek Bende Çamlıca Medipol hastanesine gidiyorum bir aksilik olmazsa salı günü ikili tarama var. 12.haftamdayım. Doktorunuz kim acaba? İkili tarama için merak ettim açıkcası doktor kendisi mi yapıyor yoksa yönlendiriyor mu?
-Mystery- Bayancorek doktor iyi miydi bakan acaba bende normalde kontrollere o hastaneye gidiyorum ama detaylıyı yapmakta kararsızım
mirage333 Uyuyanguzel özel muayenehanede yaptirdim 750 tl herseyi içinde extra muayene ücreti alinmasi sacma olur bence zaten muayene etmek icin aliyor o parayı.
EsraBaykara EzgiKly 1300₺ iyiymiş, ben aynı hastanede tek gebelik için 700₺ ödemiştim. Zam gelmiştir şimdi ama. Muayene ücretleri 400den 440tl oldu.