Herkese merhaba. Calistigim ilin temmuz ve ağustos ayı tam bir felaket ne yazık ki . Hem çok sıcak hemde çok nemli oluyor. Odamda klima yok, yoğun bir tempoyla calisiyorum normalde çalışmaya devam etmek istiyorum çünkü evde yalnızım ve buraya yeni geldiğimiz için ne ailem var nede bir çevrem. Calistikca daha iyi hissediyorum kendimi hareketli oldukça kiloda almıyorum agirlasmiyorumda. Bütün çevrem iş arkadaşlarım onlarla mesai saatleri içinde temas halinde olunca acikcasi çokta çevre edinmeye ihtiyaç duymadım. Ailemizden uzakta gurbetteyiz esiminde benimde bir tane bile akrabamız yok burada. Haziranı yıllık izinlerimle geçireceğim cunku cok yoruldum bulanti kusma beni bitirdi. İzin hakkım eylülün başında başlayacak temmuz ve ağustos için çözüm arıyorum ozellikle çalışan hamileler bu durumlarda ne yapıyorlar, çözümü var mı sizler ne düşünüyorsunuz temmuz ağustos için? Birkaç çalışan kadın arkadasim doktoruna soyle heyet yazsin diyor ama hani doktorum bu duruma nasıl bakar rahatsiz olur mu kurum ne der kafam çok karıştı… şimdiden stresi sardı beni iş yerim uzak 35 derece suan o bile beni asfalta yapistiracakti valla bugun 😔