Oguzhanberraselina Kızlar ameliyattan sonra Sezeryan dikişi ve ağrısı hangi acıya benziyor nasıl bir ağrı karın ağrısı gibi mi regl ağrısı gibi mi yaşayanlar söyleyebilir mi 🤲🏻🌼🤗
Yagmurak5 Oguzhanberraselina herkeste aynı mı bilmiyorum ama benimki ilk hafta sadece hareket ederken ağrı değil acı vardı . Emzirirken sızladı bir ay kadar hafifleyerek oda güzel birseymis rahim daha hızlı toplandığı için olurmus ama emzirirken olan nasil desem ağrı değil de böyle acı tatlı derler ya öyle bir sızıydı. 1 aya zaten komple geçiyor ağrı falan
Bora5832 Oguzhanberraselina anlatilmaz yaşanır tarzında bir acı.Ama merak etmeyin mecbur kalınca insan her acıya katlanıyor daha sonra unutulup gidiyo
Emossk Oguzhanberraselina yataktan dogrulurken efsane bir ağrıdır onun dışında ters hareket yapmazsan pekte anlamazsın
Nununu Ilk birkac gün tirnaginin kenarinda bazen etin koptu kopacak olur bunu hissedersin ya gerginligini oyle idi.sonra sonra kaşıntı gibiydi oyle acı kalmadı
Bora5832 Oguzhanberraselina bazılarına kalsak ilk günden hoplayıp zıplıyorlar 😄ama ameliyat yani sonuçta elbet bir acı çekilecek
Stella_0 Ameliyat sırasında peki hani kesi sırası, bebek alınması ve sonraki dikiş kısmı vs hiç birşey hissediliyor mu?
Dark Oguzhanberraselina gaz sancısı ve yanma gibi oluyor uyuşukluk sonrası. Sonra adet ağrısına evrilip bitiyor. İlk gece oldu bunla biraz uzun sürmüyor
Esracicek Oguzhanberraselina Farklı bir acı da siz şimdiden niye merak ediyorsunuz herkesin ki farklı oluyor kendinizi korkutmayın derim zamanı gelince zaten tadacak sınız
Oguzhanberraselina Esracicek ya doğru soyluyorsunuzda her iki türlü doğum seklinide merak ediyorum basimiza ne gelicek önceden bilmek istiyorum kendimi hazırlamak için 😊
Dilara95 Oguzhanberraselina merhaba canim sezeryan dikişinin acısı regldan 2 kat fazla ben agri cok cektim ama herkeste farkli oluyor tabi 🥰