mirayveannesiii Tssemanur bende bebek arabasının yanına gidip bak annem buna binceksin seni çok gezdircem hadi gel diyorum amaa yoook sanki kime diyorum😂😂😂
Tssemanur mirayveannesiii hahaha😀 bende neler diyorum neler beşiği odama kurdum. Oğlum beşiği hazır gel diyorum.. Bu gun ağrılarım var insallah gelir
mirayveannesiii 6813 Perşembe gidicem en son geçen haftalarda gittiğimde 2800 civarıydı, bakalım bu perşembe günü kaç oldu
mirayveannesiii Ilkhayat Allah yardımcın olsun kuzum, bidahaki gebeliği kışa hazırla 😂 yazın hiç geçmiyoooo 😂
mirayveannesiii Mavisperi benim ilk gebeliğim, ikinciyi de kışa getirip yaza girişte doğurmaya çalışcam, yazın gebelik geçecek gibi değil Allah’tan son 20 günüm😂 Bidahakine kendini kışa ayarla daha kolay oluuooo😂😂
dml33 mirayveannesiii bn hic uyuyamiyorm gece sıcaklar feci bastirdi karnimda çok yok ama dönmeye hareket etmeye çok zorlaniom doğsa belki rahat hareket ederm😄
mirayveannesiii Hazalaskin yaaa amaaa hahaahahh😂😂😂😂 çok güldüm bu yorumaaaa😂 tamamm abla özür dilerim bekliyorum bennn😂😂
Sblglr edaliannee mirayveannesiii benımde 32 haftalık ama bacaklarım ayaklarım asırı şişti ya cok rahatsız edıyo
Nursmom 9 haziranda 37+2 de aliyor gun verdi doktor tansiyonlarim oynadigi icin cok icim kipir kipir heyecan korku 37de bisey olurmu bebege 38 olsaydi diyorum ama tansiyon sana zarar diyor 😔
mirayveannesiii Nursmom Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz 37+1 deyim ben 35 de bile gittiğimde Dr um bebek şuan bile doğsa küveze girer ama yaşar sorun yapma diyordu