Pyz Merhabalar, 13 haftalık gebeyim ve yeşilimsi akıntım var , doktor sirke uygulamamı söyledi fakat nasıl yapacağımı bilemiyorum bilgisi olan var Mıdır? Ya da aynı durumları yaşayan
aytangurvanova Pyz en iyisi doktora sorun gecen burda gordum biri burdakilerin tarifiyle uygulamis yakmisdi kendini daha beter olmusdu😑
Bkyya Pyz kuzum yarım çay bardağı suya iki yemek kaşığı kadar elma sirkesi at onla taharet al ben o şekilde yaptım sonra yıkamadan kuruladım öyle bıraktım günde iki defa yaptım Bi gündüz yapıyordum bide gece yatarken
EryaCa Pyz Merhaba canım benim de mantarım vardı doktor söylemişti sadece fitil kullandım zor gelmişti sonra iyice arttı hem akıntım çok fazlaydı hem de kaşıntım felaketti biraz şirkete su ekleyip şişeye koydum her tuvalette onunla taharetlendim ilk çok yandı ama bıçak gibi kesti akıntı kaşıntı yine de bırakınca tekrar oluyur arada yapıyorum hala
mimar_anne 1 bardak suya çeyreği kadar sirke koy canım gün içerisinde onunla sil suyla yıkama peçeteyle kurula o şekilde