Karairem001 Ben 20+5 haftalık hamileyim arada sertleşme oluyo bazende sanki bisey hareket eder gibi ama net değil ve 2. Gebeligim ama oğlumda 17 haftada baya baya hissetmeye başlamıştım
Nur8sonmezz Karairem001 ilk 16 da bi kıpırtı hissettim 20 haftalıkken çok nadir hissederdim şuan 21 haftalık oldum ne zaman uzansam hareketleniyor 💖
Karairem001 Nur8sonmezz 18 haftalik iken kontrol vardi 15 güne net hissedersin dedi doktor o yüzden aklıma takıldı
Nur8sonmezz Karairem001 her insanın bir olmuyor canım stres yapma tatlı şeyler ye sessiz bi ortamda uzan pıt pıt hissedilir belki
Ays_cskn Karairem001 18,19 gibi hissettim net oncesinde 15 li haftada hafiften arada hissediyordum😊 ve kiz bebek bekliyorum 2. Gebeligim bi arada kiz gec hissedilir yazilmista ona gore yazdim
Budiss_Moms Karairem001 17+2 de hissettim ilk. Sonra da hep kıpır kıpır devam etti. Şimdilerde takla atıyor hissediyorum 🤫😂😂
Karairem001 Nur8sonmezz ah ah keşke uzanan bilsem oğlan bırakmıyor çok yoruyor kucaktan inmiyor arkasında dolaş et bir görsen
Oelrlrkmemdmd Karairem001 16 dan sonra net hissetmeye başladım şuan 22 baya tekme atıyor dışarıdan belli oluyor
Nur8sonmezz Karairem001 sen çok haraket ediyorsanda hissetmemen normal gece yatağa yattığında dinle canım