AselLinaMom Esrakml bebek büyüdüğü için yeri daralıyor olabilir yada gün içinde fazla yoruluyorsan buda sebep olabilir tatlı şeyler yiyip saol tarafına uzan eğer yine hareket yoksa bi doktora danış canım
GamzeDurmus Esrakml sanırım artık normal bende 32deyim bugünden beri çok hafif hafif hissediyordum tatlı şeyler yedim biraz su içtim çok şükür daha iyi şuan sizde deneyin isterseniz
Esrakml AselLinaMom hareket var fakat çok az olmaya başladı sabahları uyandığımda durmayan geceleri durmayan bebek şimdi vurmuyor ara ara çok nadir vurmaya başladı
Esrakml GamzeDurmus tatlı yedim konuştum dokundum hani tepki versin diye ara ara vurur gibi çok hafif hissettirdi geceleri durmayan bebek geceleri hareket etmez oldu
Gizemuysall3 Bende 33+1 im 32 den beri bizde aynıyız sanırım dedikleri gibi yeri daralıyor ondan oluyor korkup doktora gitmiştim çünkü normalde aşırı hareketli bir bebekti doktor hareketlerini sayın 24 saaatte 5 kere oynarsa sorun yok dedi
Esrakml Gizemuysall3 benimkinde öyleydi sürekli hareketliydi bi anda durgunlaştı ister istemez bir tedirgin oluyorum ilk gebeliğim bide
elifcindoruk Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktorum şöyle söyledi; bebek hareketlerinin az olduğunu düşündüğün zamanlarda sol tarafına yat, 1 saat içinde 2 tane hareket varsa bebek sağlıklı bebektir. Deneyin derim😊