Sbm050421 Gün geçmiyor ki hastalıklar peşimi bıraksın, boğazım ağrıyor kızlar , kısa sürede geçmesi için en etkili yöntemler nelerdir , pekmez içtim sıcak şeyler içiyorum başka ne yapabilirim
lilalilalila Sbm050421 tuz ve karbonatlı su ile gargara yaptim. Taze zencefili rendeledim bal limon suyu ile karıştırdım, biraz da karabiber ekledim şurup gibi kasikladim. Bir de bir diş sarımsağı birkaç parçaya böldüm. Hap gibi yuttum ve ilaçsız iyileştim. Ha bir de bol su tüketimi.
minnnie Sbm050421 Sarımsaklı zeytinyağı yapın gündüzden, gece yatarken ayaklarınızın altına sürüp çorapla uyuyun. Gün içinde de zencefil çayı içebilirsiniz ya da bal-karabiber-zencefil üçlüsüne birkaç damla limon ekleyip bir tatlı kaşığı tüketebilirsiniz.
SusamTanecigi Sbm050421 elma cayi yapabilirsiniz içine karabiber bal koyup ayaklarınızın altına limon sürün bol bol
[silindi] Sbm050421 iltihap varsa mutlaka doktora görünün. Çok ağrıyorsa limon ve sirke gargaraları yapmayın tahriş eder. Sık sık dişinizi fırçalayın eczacınıza sorup uygun pastil ve gargara alın.