Srkya En korktuğum aynı zamanda hemen gelsin dediğim aylara geldim 😄 nasıl gidiyor kaç kilo aldınız ben 7,5 son bir buçuk aydır kilo alımım durdu ve sıkılaştım egzersizler ve doğru beslenmeyle bundan sonrası gelecek çünkü kilolar biliyorum😭🤣
_akalin3 Srkya bende bugun 27 im 10 kg aldım cok korkuyorum ekmegı kestim hemen acıkınca yemek yemıyorum artık(bugunden itibaren😬😂) meyve fikan cok tuketmeye calısıyorum
muserref02 Srkya Merhabaaaa🌸 Bende 27 haftadayım 5 kilo aldım eskiye göre iştahım azaldı bebek için zoraki sadece sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum😶
ada58 Srkya nasıl besleniyorsun benim midem çok yanıyor, içimden yemek gelmiyor tatlı ve karbonhidrat yanmaya iyi geliyor saçma bi beslenme şeklim oluştu ne önerirsin
moom222 Srkya 29 haftadayim dört kilo almışım başından beri ekmek tatlı hamur işi çok nadir cnm çekerse yiyorum yoksa rutin kahvaltı mi yapıyorum öğlen meyve yoğurt süt kuruyemiş atistiriyorim karnım acikirsa çorba falan içiyorum akşam normal yemek yiyorum ekmeksiz tekrar meyve süt kuruyemis yiyorum öyle geçiyor günler göbeğimde çıkmadı
Srkya _akalin3 ben ilk 4 ayda 5 kilo aldım o kadar bulantı ve kusmaya rağmen çok yedim sanki dünyadaki tek hamile benim de herşeyi yemem lazım gibi boş yere 5 kilo aldım 🤧😭
Srkya muserref02 ya benimde hiç iştahım yok bu aralar sabah zorla kahvaltı yapıyorum valla hamile olmasam yapmam kahvaltı ama vicdanım el vermiyor mecbur yiyorum sıcaklardan heralde meyve yiyorum sürekli sadece onu istiyor canım
muserref02 Srkya evet bende hiç kahvaltı yapmak istemiyorum o kadar zoraki yiyiuorum ki kan şekerim düşmesin diye uğraşıyorum sadece 🥲
Srkya ada58 kız tam tersi normalde onlar mide yakar bende. Tatlı ve hamur işini yemiyorum canım çok istemediği sürece. Genelde akşamları hafif besleniyorum zaten bu aralar sıcaktan mı bilmem hiç iştahım yok bide youtubeden elçin demirel hamileyz yürüyoruz serisini yapıyorum akşamları yürüyüş yapıyorum sıkıntı olmadığı sürece neredeyse her gün 6 bin adım atıyorum
ada58 Srkya 6000 adım ben de hedef koymuştum kendime mart sonundan beri 6000 adım atmaya çalışıyorum 6000 olduğunda ertesi gün kasık bel ağrısından yerimden kalkamıyorum mutlaka dinlenmem gerekiyor.gün aşırı yapıyorum ben de yürüyüşü. bakıyım dediğin videolara belki faydası olur
Oelrlrkmemdmd Srkya Bende hemen geleyim o haftalara diyorum 😂 şimdiden 10 kg aldım bu aralarda inanılmaz iştahım açıldı meyveler falan çok yiyorum bakalım nasıl olacak
moom222 Srkya geç kalmış sahilmazssin cnm bnde 24 haftadan sonra kestim bugün tekrar tartıldım 64 kiloyum bir aydır almamışim dört haftadır kestim diyet yaptım snde yap korkma
mucizebebekkkkk Srkya bugun bende tam 27 haftalık oldum toplamda 6 kilo aldim ama benim istahim bu aralar cok artti sürekli kendimi bisey yerken buluyorum🙈 buna dur demem lazim bu zmana kadar almadigim kiloyu bundan sonra alacam yoksa :)