Efnanada Merhaba arkadaşlar 20+5 haftalık hamileyim 13 hafta itibari ile göbeğimde tüyler cikmaya başlamıştı almalı mıyım yoksa doğumdan sonra dökülür mu bazıları cinsiyete yorumluyor bunu henüz bilmiyoruz cinsiyetini böyle olan var mı ? ilk gebeliğim
muserref02 Efnanada Bende de oluşmuştu ama ben Hindistan cevizi yağı kullandığım için sürdüğüm bölgelerde yaşadım. 27.haftadayım tüylerim uzamasını bekledim sabrettim eldivenle aldım tahriş ve sorun olmasın diye daha sonradan da 🧡
Bkyya Efnanada alma bence yarın 37 olcaz benimkiler döküldü bile neredeyse çok az kaldı onlarda doğumdan sonra gider zaten biraz sabret
Annecikler Almayın canim dökülüyor hormonlardan kaynaklı alırsanız doğum sonrasında çıkar diye düşünüyorum
Efnanada Bkyya Maşallah az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hiç birşey yapmadım zaten dursun bakalım
ada58 Efnanada benm de aynı şekilde arttı ama göbeğimi kimse görmüyor doğumdan sonra dökülür diyor herkes. bir de haftalar ilerledikçe sararmaya başladı bazen elime bile geliyor ince tüyler kopuyor döküleceğini düşünüyorum