deletedmom6295 iğne tedavisi yapıyorlar değer çok düştüğünde özellikle kırmızı et tüketimi önerilir b12 için
Babies16 Esracim bisey olmaz ya benim kanim 5.8 e dustu tum degerlerim yerlerde yinede dert etmiyrm.afrikada kandinlar sapasaglam doguruyor.ilac kullanirsin elinden geleni yaparsin gerisini rabbim bilir
Meryem34 Esracim benimde düşüktü sadece o değil kan şekerim kanım herşeyim düşüktü bol meyve ye demişti ben elde yapılmış pekmez aç karna uyanınca yedim öğlenleri de meyve tükettim düzeldi hepsi 🤗
Minnakkkk Benım de cok düşmüştü dodex ıgne verdi aıle hekımım bıde et takvıyesı yapınca 370 olmustu en son
Dyg34 Esracim niye üzülüyorsunki takviye igne vermiştir doktorun vurulunca yerine gelir bebegi etkilemez bebek bizden çektigi için biZim degerler dusunuyor ben kocamın adını bile unytuyordum ıgne yedim kendime geldim😂
Esracim Dyg34 ya sorma bende de bı balık hafızası oluştu resmen. Eşim diyor okumayı yeni sökmüşler gibi dışarıda herşeyi okuyorsun 😁
Minnakkkk Esracim benım kı öyle yapmıştı sonraki kontrolümde soyledım doktoruma o da devam et dedı haftada bır kez vurunmustum sız yıne de gıdın dokturunza cok halsızlık ve yorgunluk yapar
Esracim Meli hadi ya. Valla ben beş tane vurdurdum bı beş daha var haftada bir. Ama kafam hala ayran gibi. Haftaya perşembe kontrolum varmış bakalım benim ki kaç çıkacak 🙁