8 Mayıs günü sabah saatlerinde ilk sancılarım başladı yaklaşık 45 dakika aralıkla hafif regl ağrısı ve bele da yansıyan bir agriydi. Öğleye doğru biraz daha sıklaştı ve ilçede ki hastane ye gidip nst çektirdim sürekli bir sancı gozukmesede ben doğumun o gün olacağını anlamıştım ( hemsireyim ) .Ardından ilçede oturduğum için şehir merkezine gitme kararı aldık akşam saatlerinde 7-8 gibi yola çıktık yolda sancilarim 5 dk bir gelmeye ve süreleri 40-50 sn bulmaya başladı. Arabadayken doktorumla görüştüm ve direk hastaneye geçtim nst 140 larda sancılar gözüküyordu .Yatış yapıldı ve ben Meryem ana otunu suya koydum ve onun suda açıldığını gördükçe bence psikolojik olarak mutlu oluyordum . İlk sancilarda bir şey yok arkadaşlar ama son sancılar beni zorladı gerçekten annelik neymiş dogurunca anlarsın dedikleri çok doğruymuş . Ama sabretmek önemli doğum sonrası için bebeğin bakımı kendiniz icin en başta da başka sağlık sorunu yoksa bebek için çunku kadınin fıtratın da var olan en tabi yol ve çok güzel bir süreç. Neyse sonra benim acilmam 9 cm ulaşınca dogumhaneye geçtim rabbim yardım etti hızlı bir şekilde doğum gerçekleşti ve bebeğim dunyaya geldi her şey doğurana kadar arkadaşlar ondan sonrası mükemmel duygular bebeğim eşim ailem çok güzel anlardı.8 Mayıs günü anne olmuş oldum dualarimdan biride buydu . Çok şükür Allah a . Her doğum kendine özeldir ve güzeldir doğum anında Allah siz ve evladınız var ne gözünüz eşini görür ne de annenizi . Benim hikayem böyle umarım dizinde çok güzel ve unutulmaz ve de sağlıklı hikayelerimiz olur 🤗 arkadaşlar demek istediklerinden biride şu dur sezeryan bir tercih değil mecburiyet olmalı kendiniz ve bebeğiniz için tabikide bu sözüm herhangi bir problem yoksa normal doğum olmali teşekkür ederim öyle yazmak istedim . Belki birilerine denk gelir içi rahatlar diye doğum korkusu var bir çok kadında bendede olduğu gibi 😂