bir_pasa_annesi kevser55 14 haftada kalp atışı gibi hissettim dün akşam yani 16 haftalıkken baya hissettim hatta eşim elini koydu oda hissetti
Yagmur-35 Mucizebeklerkennn aynen benimde öyle canım 16 +2 hiç birsey hissetmiyorum bu yüzden her hafta doktora gidiyorum kontrol için merak ediyorum
Melikekader1 kevser55 ay ben dün itibariyle 23.haftadayım 20. Haftada sürekli tetikte bekliyorduk eşimle hala hissedemiyordum fakat 22. Haftada ufak ufak kendini hissettirmeye başladı tatlı kızım🙏🏻💘
Melikekader1 Hoppala Ezgiiss Yildizparlak ay sakin olun 20 de bende hissetmedim 21,22, arasında hafif hafif 23 de gümbür gümbür maşallah 🙏🏻💘🤲🏻🌷
Meleknalbant kevser55 Tam olarak 22. Haftada hissettim. 17 ve 18 de bı kere pıt pıt şeklinde oldu ama 22 de tamamen hissediyodum
Hanzadebebek kevser55 20. Haftadayim minik bir solucan gibi kipirdiyor ilk ne zaman hissettim bilmiyorum ama :) elimi dokundugumda kipirdadigini hissedemiyorum sadece kalp atışını duyuyorum
nermin_123 kevser55 17hafdada sanki içinde nese kabarib duruyor sonradan karnimda balik gibi bişey olduğunu hiss eddim şimdi22hafdaliğim tepikliyor ya karnimdan basib duruyor😂😂😝🌹❤️😘
Gamze1402 kevser55 18. Haftada bir kez hissettim 20. Haftada siklasmaya başladı kızımla aramızda yalnızca ikimizin hissedebiligi kadar minik bir kıpırtı ♥️😻♥️
Sevval2401 kevser55 15.haftada sırt üstü uzanirken elimi karnıma koymuştum böyle denizde dalgalanma olur ya aynı o şekilde hissetmiştim ama emin olamamistim bebek olup olmadigina sordum Dr a bebiş dedi 😂 sanırım zayıf olduğum için erken hissetmisim