Huzurumm_ https://mutluresim.com/images/2022/05/30/1dHTL.jpg. Kızlar 5 ay önce düşük yaptım dün adet olmam gerekiyordu olmadım erken gebelik testi aldım ve böyle çıktı
Arifcaninannesi Huzurumm_ cizgiyi gördüm emin olmak İçin hemen kan ben umarım vardır bizimde bilgilendirin kan testinden sonra
Blossom00 Huzurumm_ ovülasyon testi bu canım yumurtlama olup olmadığını gösteren test yani direk kan ver elinde gebelik testin yoksa
minismom Huzurumm_ bu erken gebelik testi degil yalnız ovulasyon testi yan tarafına bakarsanız lh yazıo gebelik testinde hcg yazması lazım ama insallah wardır rabbim gonlune gore wersin canım
Huzurumm_ Fatmaztrk hafif mide bulantım var kndimi umutlandırmak istemiyorum çok canım yandı çook korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
Fatmaztrk Huzurumm_ Allah’ım yüzünü hep güldürsün inşallah canım. Çok iyi bir doktora git bence herşeyin bir çözümü var ve dualarda Allah’a birak ❤️
Gzmklncc biranneadayi15 bende aldığım erken gebelik testinde LH yazıyor her almamda markayla mı alakalı acaba
mercimeginanne Huzurumm_ yanlış verdiker galiba size testi. Ovulaston testi hep 2. çizgi belli belirsiz çıkar yumurtlama zamanı net çizgi olur diye biliyorum. Eczaneden tekrardan GEBELİK TESTİ alın üzernde hcg yazsın yada kan verin garanti olsun.
Eyluladam15 Huzurumm_ evet bu ovulasyon testi bunda hep 2 ci çizgi silik çıkar yumurtlama döneminde koyulaşır çizgi HCG yazanindan alman lazım canım
Ayse_Nuryusuf01 Huzurumm_ ben adet gecikmem olmasına ragmen 2 tane test yapmıştım çıkmadı çok üzülmüştüm sonra bir arkadaşım benimde böyle oldu kan testinde çıktı kan ver demişti kan verdim o şekilde öğrendim hamile olduğumu bence direk kan testi verin
Damla1995 Huzurumm_ erken gebelik testleri boylemi oluyordu ki bundan normal testler die biliyorum ben. Sen tekrar test yap canm yalis geldi banada.
mrvcermeli Huzurumm_ Bence biraz daha bekleyin daha yeni gecikme olmuş 1 hafta felan beklemeniz gerek yada 10 gün
Huzurumm_ mrvcermeli ahh ahh ahh cnm 8 ay önce kızımı kaybettim arkasından düşük yaptım inan ki gücüm kalmadı 😔