Gzddemr Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 👋🏻😊 Benim bu ay adetim gecikti , bi kaç aylık adet takvivime baktım hep bir gün öncesi yada iki gün öncesi oluyorum mesela 13ünde oluyosam diğer 12si yada 11inde oluyorum bu ay 11inde olmam gerekiyodu acaba hamile miyiim ? adet belirtisi gibi ağrılarım falan var 3 gün önce akşam test yaptım negatifti şimdi tekrar yapmaktan çekiniyorum bana yardımcı olun 😔
Muhammedamine Gzddemr acaba hamilemiyim soruna cevap vermek mümkün değil ☺️ Gidip kan ver varsa gebelik mutlaka çıkar
Gzddemr Hasret33 inşallah çok istiyoruz hayırlısıyla olsun 😊 idrarda çıkmayınca kanda da çıkmazsa diye ona da cesaret edemiyorum 😅
Mihra kızlar birşey sorucam adet gecikmesi adet olcagın günden mi hesaplanır yada adet olup bittiğin günden sonrası mı gecikme olur? Mesela adetin 11.de başlayacaktır 5 gün sürecektir ama olmamışsındır o 5.günden sonraki mi gecikme sayılıyor ?
Gzddemr Teşekkür ederim kızlar bi kaç gün daha bekleyip kan testine gidicem size de hayırlı haberlerle tekrar yazarım inşallah 😊
zgepolat Birkaç gün daha bekleme bence. Bazen tutunma kanamaları ya da lekelenmeleri oluyor adet zannedip dikkat etmeye bilirsin. Hem eğer varsa çok kritik biz zaman şuan. Bence hemen yaptır. Hem beklemekte insanı strese sokuyor. Eğer bebek varsa o dA stres olmasın 😊