buke-092022 gamze443 sudocrem in içeriği çok temiz değilmiş pişik kremi olarak İncia en temiz icerikli olanı olduğunu öğrendim bir doktordan
enbiannee Bayancorek mustelanin içeriğinin eskisi gibi temiz olmadığını duyunca uzun araştırmalarım sonucu bir minoris te birde babydream de kararsiz kalmistim ama babydream almaya karar verdim 🤗
Bayancorek enbiannee Bende kenarda dursun diye Babydream aldım geçen 1 alana 1 bedava vardı, memnuniyeti yüksek ve temiz ürün memnun kalırız inşallah. 🤗
hafsam_omerim Nurozgenur İnstagram da prema ve onun anneliği diye bir sayfa var kadın biolog ve içerikleri inceliyor. Ben ordan uzun incelemelerim sonucunda bir markada karar kıldım ama Türkiyede sanırım o marka yok
byzogrtmn Nurozgenur mustelanin içeriği pek temiz değil. Daha temiz icerikli bir şampuan öneririm. Ben Minoris aldım. Diğer bakım ürünleri de Incia
byzogrtmn winterwitch içeriği temiz olanlar hem vücut şampuanı da oluyor. Mesela ben Minoris aldım saç ve vücut şampuani
Nurozgenur byzogrtmn Kullanma firsatınız oldu mu? Bu marka içinde göz yanması yapıyor deniyor kullanma fırsatınız oldu mu?
MerveeD Nurozgenur Mustelanın setini kullanıyorum cok memnunum hem şampuan hem Pişik kremi olağanüstü Pişik kremi hemen iyilestırıyor fazlasıyla tavsiye ederim
Suzannaz Nurozgenur Bebeğim 4 buçuk aylık en başından beri şampuan Sebamed pişik kremi sudocrem ikisinden de çok memnunum
BabyUygurMother-s Nurozgenur mustela pişik kremi aldım, jhonson ve uni baby şampuan aldım, jhonson ve dalin sabun aldım, jhonson pudrası vezelini, bebek yağı aldım
mericherry E bebek Baby me şampuan içeriği temiz ve uygun onu düşünüyorum. Ürün incelemelerinde görmüştüm
kibarim_41 bebekrehberi bübchen marka aldım hepsini şampuanı yağı sabunu pudrası wücut jeli pişik kremi falan onun için de temiz içerikli diyorlar 🤗 aksini söyleyeni duymadım
kibarim_41 Nurozgenur bübchen marka alman markası we içeriği tamamen temiz olduğu söyleniyor ben aksini duymadım hollanda daki kuzenim de onları kullanıyor çok memnun bende o ürünleri aldım doğduğunda onları kullanıcam inşallah 😇🤗
SusamTanecigi Nurozgenur mustela set hediye geldi bana onu kullanıyorum ama pişik önleyici kremi çok beğenmedim açıkçası masaj yağı yerine de kendi yaptığım kantaron yağını yada kendi üretimimiz zeytinyağını kullanıyorum sonrasında ecowell yada mustela şampuan ile devam etmeyi düşünüyorum vücudu içinde kullanıyorum zaten kirlenmedikleri içinde uzun süre gider şampuan
heyecanlianneeee Nurozgenur atopik dermatitle savaşmak istemiyorsanız mustela vb markalardan uzak durun derim. Mom’s green çocuk şampuanını kendime kullanıyorum ben çok memnunum. Bebek için de var hemde fiyatı uygun. Minoris İva natura weleda aklıma gelen temiz markalardan